Jumaat, 10 Februari 2012

Di Ufuk Timur (30)...'Rumah Mewah'...

Sementara ada antara saudara kita yang tidur di-
kaki lima...ada pula antara saudara kita lainnya
...kambing ternakannya 'tinggal dalam rumah'...

Gambar ini saya ambil semasa bersedia untuk me-
ngikuti rombongan ke rumah seorang saudara ba-
kal pengantin baru...

Ini kali pertama saya melihat kandang kambing se-
perti ini...mulanya saya sangkakan rumah...

Nasib baiklah bukan masa raya...agaknya'tersasul'
juga saya nak datang beraya ke 'rumah' tersebut...

Wallohu a'lam




4 ulasan:

  1. oh bro..mari terengganu,banyak kandang kambing macam tu,lagi smart,selesa pun ada[selesa untuk kambing-kambing lah :)]

    BalasPadam
  2. ...nanti kirim-kirimla sini gambar-
    nya ya...saya pun teringin juga nak
    tengok...

    BalasPadam
  3. hahaha...ana tak pernah terfikir nak ambik gambar kandang kambing hahaha :P..kalau ana jumpa kadang kambing and teringat request bro ni..insya Allah ana snapkan untuk bro :)

    BalasPadam
  4. ...hahaha...ana pun tak pernah terfikir
    sebelum ni nak minta gambar kandang kam-
    bing...hahaha...

    ...terima kasih...semoga hafiz jumpa dan
    ingat...

    BalasPadam